avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie, Am dorit sa simulez valoarea pensiei in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie, Am dorit sa simulez valoarea pensiei in cazul ...

Calcul pensie,

Am dorit sa simulez valoarea pensiei in cazul in care maine as iesi la pensie si m-am impotmolit la calculul final. Ma intereseaza in mare, nu la virgulita. Am calculat numarul total de puncte si a reiesit : (51.2:38ani) + (2.5+3.75+3) = 10.55. Daca inmultesc 81.28 cu 10.55 rezulta o pensie de 857 lei. Unde gresesc ?
51.2 este suma punctajelor pentru cei 38 ani, iar 9.25 reprezinta punctele de stabilitate.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:11, 1 Noiembrie 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

calcul pensie 2024 .bună ziua . va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns privind ... ACj ACj Bună ziua . Va rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns privind calculul pensiei. Am situația desfășurată de la CNPP ( în baza contului. de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, știe cineva cat ar fi pensia ( după noua lege) 13 ... Silvy93 Silvy93 Buna ziua,știe cineva cat ar fi pensia ( după noua lege) 13 ani lucrați și 2 de armata?.O zi bună (vezi toată discuția)
La calculul pensiei de la 1 septembrie , in cazul unei persoane ... freeanifer freeanifer La calculul pensiei de la 1 septembrie , in cazul unei persoane deja pensionate se iau in considerare numarul total de puncte din decizia de pensionare si se ... (vezi toată discuția)