avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CJPT Teleorman nu imi transforma Pensia Anticipata in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

CJPT Teleorman nu imi transforma Pensia Anticipata in Pensie Limita varsta, desi am facut 65 de ani de 2 luni, de ce ?

Am avut PA si pentru ca am facut 65 de ani ar trebui sa fiu trecut din oficiu la PL , dar nu s-a intamplat de 2 luni, stiti de ce?
Cel mai recent răspuns: paul marin , utilizator 10:27, 2 Noiembrie 2024
Unui coleg in aceiasi situatie de trecere de la PA la PL , s-a dus in audienta si intr-o ora i-au trimis Decizia corecta pe email, deci se poate! La mine la Teleorman se scuza ca nu e softul gatat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata partiala DoinaLica DoinaLica V-as ruga sa imi spuneti daca, in caz de pensionare anticipata partiala, pot realiza venituri din drepturi de autor, fara sa mi se suspende pensia. (vezi toată discuția)
Emitere decizie pensie invaliditate agata61 agata61 in data de 01.07.2016 sotul meu a depus dosarul pentru pensie invaliditate grad II la Casa Judeteana de Pensii Caras-Severin. Nici pana la acesta data nu a ... (vezi toată discuția)
Actualizare pensie limita de varsta lupescu lupescu Buna ziua! M-am pensionat in urma cu 5 ani ( pensie anticipata partiala), iar din februarie anul acesta, atunci cand s-a implinit termenul legal, am facut ... (vezi toată discuția)