avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua Am primit o informație si nu știu daca ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua Am primit o informație si nu știu daca este corecta. ...

Buna ziua
Am primit o informație si nu știu daca este corecta.
Este posibil sa stabilești domiciliul la o adresă unde nu există o construcție?
Mai exact : detinem un teren, inca nu am construit o casa (urmează) si as vrea sa știu daca pot merge la evidenta populației sa mi schimb buletinul cu adresa aceasta.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 12:23, 26 Octombrie 2024
Serviciul de evidenta populatiei realizeaza verificari conform procedurilor, ulterior primirii cererii de stabilire a domiciliului, la adresa respectiva. Daca nu exista edificata locuinta , atunci se constata ca de fapt declarati in fals ceva ce nu este real. Domiciliul se poate stabili la o adresa unde exista o locuinta/ de aceea se numeste domiciliu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Casa construita in extravilan bogdan_iasi bogdan_iasi Buna ziiua, doresc si eu asistenta din partea cunoscatorilor intr-o problema de interes personal! In primul rand as vrea sa-mi spuneti daca detin o ... (vezi toată discuția)
Schimbare card de identitate aquarius102 aquarius102 Buna seara, Am urmatoarea problema: buletinul meu expira in cateva zile, iar locuinta in care am domiciliul este a parintilor mei, sau, mai exact, era a ... (vezi toată discuția)