avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Am si eu o intrebare, perioada de somaj ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Am si eu o intrebare, perioada de somaj tehnic se ...

Buna seara,

Am si eu o intrebare, perioada de somaj tehnic se ia in calcul la vechimea in munca?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 25 Octombrie 2024
Constituie vechime în muncă, dar, totodata, si perioada necontributiva somajul tehnic conform OUG nr. 28/2009, OUG nr. 4/2010.
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul in care un angajator trimite salariati in somaj tehnic, cei 75%din salariu din fondul cui sunt platiti ,din fondul de salarii a angajatorului,sau de la stat? glo glo in cazul in care un angajator trimite salariati in somaj tehnic, cei 75%din salariu din fondul cui sunt platiti ,din fondul de salarii a angajatorului,sau de ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare vs somaj tehnic nicusan nicusan Daca pe durata suspendarii contractelor individuale de munca, salariatii si pastreaza calitatea de salariat si de asigurat in sistemele publice de asigurari, ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza in carnetul de munca somajul tehnic ? amondaos amondaos Dupa ce mai intai ITM-ul a spus ca perioada de somaj tehnic prevazuta de OUG 28/2009 nu se opereaza in carnetul de munca, acum a revenit asupra celor ... (vezi toată discuția)