Buna ziua!la sfarsitul lui septembrie am avut o operatie de implant mamar.Dupa operatie am avut 2 drenaje, pe care doctorul mia spus sa le scot cand ajung la 30ml.am plecat cu avionul in tara care locuiesc,am scos primul drenaj la 2saptamani(la medicul de familie),si al 2lea drenaj la 2sapt si 5 zile,Intro zii de vineri.sambata seara am ajuns la urgente,duminica am avut operatie de urgenta,scoatere de implant plus necrotomie,practic miau taiat jumatate din sanul natural,pentru ca tesutul era mort,si partea de jos a sanului sub puroi.am luptat cu o infectie mare in corp din cauza unor bacterii multiresistente.Trebuie sa iau in continuare antibiotice puternice prescrise de medicul infectiolog care imi afecteaza rinichii.ce se poate face in cazul meu?In urma operatiei de infrumusetare,mia fost pusa Viata in pericol,si am ramas mutilata pe Vista.multumesc
Orice demers la Colegiul Medicilor ar putea chiar sa il avantajeze pe medic corpul profesional ii acopera de cele mai multe ori pe cei vinovati. In civil puteti actiona daca aveti resurse financiare pentru plata taxelor de timbru, a expertizelor, onorariul avocatului care este separat pe fiecare stadiu procesual, etc. In penal indiferent de cat ar dura cel putin se cerceteaza fapta care a condus la punerea in pericol a starii de sanatate si prejudicierea victimei. Consultati eventual un avocat in prealabil pentru initierea cat mai rapida a demersului juridic.