avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!la sfarsitul lui septembrie am avut o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!la sfarsitul lui septembrie am avut o operatie de implant ...

Buna ziua!la sfarsitul lui septembrie am avut o operatie de implant mamar.Dupa operatie am avut 2 drenaje, pe care doctorul mia spus sa le scot cand ajung la 30ml.am plecat cu avionul in tara care locuiesc,am scos primul drenaj la 2saptamani(la medicul de familie),si al 2lea drenaj la 2sapt si 5 zile,Intro zii de vineri.sambata seara am ajuns la urgente,duminica am avut operatie de urgenta,scoatere de implant plus necrotomie,practic miau taiat jumatate din sanul natural,pentru ca tesutul era mort,si partea de jos a sanului sub puroi.am luptat cu o infectie mare in corp din cauza unor bacterii multiresistente.Trebuie sa iau in continuare antibiotice puternice prescrise de medicul infectiolog care imi afecteaza rinichii.ce se poate face in cazul meu?In urma operatiei de infrumusetare,mia fost pusa Viata in pericol,si am ramas mutilata pe Vista.multumesc
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 16:48, 27 Octombrie 2024
Orice demers la Colegiul Medicilor ar putea chiar sa il avantajeze pe medic corpul profesional ii acopera de cele mai multe ori pe cei vinovati. In civil puteti actiona daca aveti resurse financiare pentru plata taxelor de timbru, a expertizelor, onorariul avocatului care este separat pe fiecare stadiu procesual, etc. In penal indiferent de cat ar dura cel putin se cerceteaza fapta care a condus la punerea in pericol a starii de sanatate si prejudicierea victimei. Consultati eventual un avocat in prealabil pentru initierea cat mai rapida a demersului juridic.
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2024
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ramburs total/partial tratament in austria+acuzatie malpraxis vaslui Nicoleta Cretu Nicoleta Cretu Buna ziua, [u][b]Detalii despre caz:[/b][/u] In luna februarie 2009, pacientul (tatal meu) a acuzat dureri abdominale, s-a prezentat la medicul de familie ... (vezi toată discuția)
Malpraxis la chiuretaj. ce șanse am într-un proces deschis împotriva medicului? Roxana I. Roxana I. Buna ziua numele meu este Roxana . Am facut acum 3 saptamani un chiuretaj din nefericire au apartut complicatii , in sensul ca , cand au incercat sa absoarba ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis medical galcsb galcsb Iata cazul: O ruda din familie (30 de ani) naste prin cezariana.Dupa ce iese din spital cu bebe,la o saptamana are dureri in zona abdominala,colici ... (vezi toată discuția)