avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am viza de flotant din 2021 la o locație, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am viza de flotant din 2021 la o locație, acum as ...

Bună ziua, am viza de flotant din 2021 la o locație, acum as avea nevoie de acea viza sa înscriu al 2lea copil la scoala, oare va fi valabila pentru înscrierea la scoala dacă este din 2021?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 13:49, 26 Octombrie 2024
Buna ziua

Viza de flotant este valabila maxim 1 an. Deci raspunsul este nu, nu va mai fi valabila cea obtinuta in 2021.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant -gent tip pentru inscris vcopil la scoala peter2000 peter2000 In cazul ca proprietarul se razgandeste dupa 1 luna si nu mai doreste sa fie valabila viza flotant, afirmand ca persoana luata in gazda nu mai locuieste, nu a ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - posibile neplaceri Ing.N Ing.N Buna ziua, Avem o familie din-o comuna care sta la noi in chirie si vor sa ii luam in spatiu. Acestia zic ca le trebuie copiilor la scoala. Cunoastem de ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am o întrebare privind viza de flotant. anul asta ... 222Cristina 222Cristina Buna seara, am o întrebare privind viza de flotant. Anul asta m-am înscris la școala de șoferi, am fost sa fac viza de flotant. Contractul de închiriere ... (vezi toată discuția)