Ion Gageanu Talmaciu,Sibiu.
Ce sa fac daca am facut 2 cereri pentru solicitarea Carnetului de munca la Casa de Pensii Sibiu si nici dupa a doua cerere nu am primit Carnetul de munca pe motiv ca nu-mi gaseste dosarul de pensie. Multumesc.
Multumesc de observatie.
Nu citisem toate mesajele.
Daca nu se poate pe cale amiabila, atunci poate apela la instanta, sau depune plangere penala.
Sa faca dovada casa locala ca i-au restituit carnetul de munca la cerere, sub semnatura.
Daca este pensionar, atunci situatia nu este chiar atat de grava.
Se pare ca nu-i gaseste dosarul ....probabil s-a ratacit cu recalcularea..totusi interesant este ca, nu a postat de ce ii trebuie carnetul de munca , daca este pensionar?
Sunt în pensie și îmi trebuie Carnetul de Munca pentru obținerea de adeverințe pentru munca în acord global și perioada când am primitt al 13 lea salariu. Pentru asta am solicitat Carnetul de munca ne eliberat după doua cereri și o sesizare la CNP..
Nici nu este nevoie de asa ceva .. in cererea de eliberare mentionati perioada lucrata si solicitati emiterea adeverntei cu veniturile obtinute in urma acordului global si al celui de-al 13-lea salariu.
Sunt în pensie și îmi trebuie Carnetul de Munca pentru obținerea de adeverințe pentru munca în acord global și perioada când am primitt al 13 lea salariu. Pentru asta am solicitat Carnetul de munca ne eliberat după doua cereri și o sesizare la CNP...Am facut o cerere prin posta.Am fost invitat la ghiseu la Sibiu.Surpriza: Nu pot primi Carnetul de Munca pe motiv ca nu-mi gasesc dosarul.Am fost pus sa fac alta cerere in data de 26.09.2024.Am revenit la ghiseu dupa 3 saptamiani si s-a spus ca nu poate sa-mi elibereze CM pentru ca cererea este la "sefa" si sefa momentan nu este in unitate.Sa revin alta data.Am facutn sesizare la Ministerul Muncii.Am primit raspuns ca sesizarea a fost"pasata"la CasaNationala de Pensii ca este de competenta lor.Casa Nationala de pensii a facut o sesizare la Casa de Pensii Sibiu sa-mi rezolve situatia.Astazi au trecut 30 zile de la ultima cerere si nu am primit nici un raspuns de la Casa de Pensii Sibiu.Ce trebuie sa fac ca sa obtin Cartea de Munca ca sa pot obtine de la Societate Adeverinte de munca in acord global si pentru perioada care am primit al 13 lea salatiu.Va multumesc anticipat.