avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca prin ordin de ministru, o anumita zi este libera ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca prin ordin de ministru, o anumita zi este libera pt angajati ...

Daca prin ordin de ministru, o anumita zi este libera pt angajati si unii dintre ei beneficiaza de concediu de odihna in acea perioada, ziua respectiva este considerata zi de c.o sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 27 Octombrie 2024
Ar trebuie sa stim exact ce prevede acel ordin ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna flory83 flory83 Buna ziua Am o nelamurire vis-a-vis de concediul de odihna. In luna august mi-am schimbat locul de munca. As dori sa stiu daca in luna decembrie am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna tory_bei tory_bei 1.Cum se calculeaza corect concediul de odihna? Media ultimelor trei luni sau luna cea mai avantajoasa pt salariat din ultimele 3? 2.Daca in luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Pontaj si plata c.o in zilele de sambata ataela1 ataela1 Am angajati cu CIM cu timp partial de lucru (4 ORE/ZI) care lucreaza de marti pana sambata inclusiv,avand liber duminica si luni. Daca solicita ... (vezi toată discuția)