avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... RECALCULARE PENSIE : Bună ziua tuturor , v-aș ruga ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

RECALCULARE PENSIE : Bună ziua tuturor , v-aș ruga dacă mă ...

RECALCULARE PENSIE : Bună ziua tuturor , v-aș ruga dacă mă puteți lămuri , mă aflu în următoarea situație : sunt pensionat la limită de vîrstă din septembrie 2022 dar am decis să îmi continui și activitatea la ultimul loc de muncă , încasez și pensie după 41 de ani lucrați efectiv , cît și salariu ptr. serviciu. în care mă aflu..... Aș dori să știu ce se ia în calcul pentru recalcularea pensiei pentru anul/anii lucrați după intrarea în pensie . Legea nouă a pensiilor ce prevede ? CU MULȚUMIRI ....

Cel mai recent răspuns: nelu 2009tm , utilizator 15:50, 28 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se ia in calcul castigul dvs. brut din fiecare luna . Cel putin o data pe an puteti duce la Casa de Pensii adeverinta de la angajatorul dvs. cu veniturile realizate , iar pensia vi se va recalcula de fiecare data .
Mulțumesc frumos pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare mai devreme : bună ziua, aș dori, dacă mă puteți ... nelu 2009tm nelu 2009tm PENSIONARE MAI DEVREME : Bună ziua, aș dori, dacă mă puteți lămuri în următoarea situație : dacă o persoană cu stagiul complet de cotizare, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta [ calcul ] punctaj pensie = buna ziua , v-as ramine ... nelu 2009tm nelu 2009tm ADEVERINTA [ CALCUL ] PUNCTAJ PENSIE = Buna ziua , v-as ramine indatorat daca m-ati lamuri in urmatoarea problema : sunt pensionat de un an la limita ... (vezi toată discuția)
Pensionare medicala-gr.iii de invaliditate barbuta barbuta As avea citeva intrebari legate de pensionarea medicala gr.III : (cu multumiri anticipate ) (vezi toată discuția)