avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, as avea nevoie de un nr de contact sau ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, as avea nevoie de un nr de contact sau adresa de ...

Bună ziua, as avea nevoie de un nr de contact sau adresa de la arhiva Turnu Roșu sau dacă cineva a solicitat documente si a primit răspuns cum a procedat. Menționez ca am trimis prin posta de peste un an și nu am primit răspuns. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 28 Octombrie 2024
Ce intreprindere cautati ? Turnu Roșu este o comună în județul Sibiu, Transilvania,
lucrez la CFR,si arhiva sa mutat la turnu rosu,am nevoie de adeverinta pt dosarul de pensie
Daca stiti unde s-a mutat , mergeti acolo si solicitati eliberarea aceli adeverinte.

Din cate am aflat se afla pe strada Garii in zona Garii Turnu rosu.
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa i de munca 1964_cs 1964_cs Tata a fost angajat la CFR din 1956 pana in 1985 cand a iesit la pensie. In aceasta perioada a trecut de la fochist , mecanic de locomotiva pe abur si pana la ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime ... Dolena Dolena De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime si spor din perioada 1988-1990 ,încadrată ca inginer, la intr.de tricotare,,Crinul,, ... (vezi toată discuția)