avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Am facut facultatea de Litere, specializarile limba ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Am facut facultatea de Litere, specializarile limba romana - ...

am facut facultatea de Litere, specializarile limba romana - limba engleza si un master pe specializarea romana. Intrebarea mea este: pot sa ma inscriu la un doctorat pe limba engleza ( predau limba engleza) daca am masterul pe limba romana? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:56, 28 Octombrie 2024
Raspunsul il puteti primi numai de la facultatea unde intentionati, sa urmati doctoratul.
Puteti sa va inscrieti la doctorat ... Au dreptul să participe la concursul de admitere la studii universitare de doctorat numai absolvenții cu diplomă de master sau echivalentă acesteia, iar numărul cumulat de credite de studii transferabile dobândite, pentru ciclul de studii universitare de licență și de masterat, să fie de cel puțin 300.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctorat in limbi straine Alina_AST Alina_AST Buna ziua. Am niste nelamuriri legate de urmarea unui doctorat, poate ma ajuta cineva cu cateva raspunsuri: 1. Eu am terminat facultatea de Limbi si ... (vezi toată discuția)
Masterat subinteles?! adela1978 adela1978 Astazi am fost intrebata urmatoarea chestiune: - este adevarat ca persoanele care au absolvit facultatea in conditiile anterioare sunt considerate ca si cum ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii de lunga durata pentru acumularea celor 240 credite GabrielAlb GabrielAlb Bună seara, Am absolvit facultatea de matematică-Informatică cu durata de 3 ani și am obținut 180 de credite. După absolvirea facultății am terminat ... (vezi toată discuția)