avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Aș dori să mi deschid o firmă , pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Aș dori să mi deschid o firmă , pentru a putea ...

Bună ziua. Aș dori să mi deschid o firmă , pentru a putea fi angajată să mi pot lua o garsonieră prin credit. Cat aș plati statului dacă mi aș dori să am salariul net de 5000 lei? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:10, 28 Octombrie 2024
Brut inseamna 8740 lei .

Angajatul plateste statului ...........3548 lei
Angajatorul plateste statului........192 lei
Total taxe incasate de stat..............3740 lei
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare excursie cadou BODNARASN BODNARASN Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu privire la taxele (ale firmei si ale salariatului) pe care trebuie sa le platesc pentru un salariat care a castigat o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am și eu o întrebare în legătură cu contractul ... sorin97 sorin97 Buna ziua! Am și eu o întrebare în legătură cu contractul de munca. Eu am negociat cu angajatorul un salariu net de 4700 lei. Și pe fluturașul de ... (vezi toată discuția)
Calculare salariu Alex_Hre Alex_Hre Buna ziua, as dori sa aflu exact ce suma trebuie sa cheltuiasca in total angajatorul pentru a oferi un salariu net (carte de munca) de 4300 lei. Altfel spus, ... (vezi toată discuția)