avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA INTAMPINAREA ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA INTAMPINAREA ADRESATA ...

BUNA ZIUA!
VA ROG SA-MI COMUNICATI DACA INTAMPINAREA ADRESATA INSTANTEI DE JUDECATĂ,ÎN CALITATE DE RECLAMANT,
TREBUIE SĂ O DEPUN MAI ÎNTÂI LA REGISTRATURA TRIBUNALULUI SAU POT SĂ O ÎNMÂNEZ PERSONAL DIRECT INSTANTEI IN TIMPUL DESFAȘURĂRII PROCESULUI.
MULȚUMESC!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:47, 29 Octombrie 2024
Se depune la registratura instantei.
Intampinarea se depune in termenul legal de 25 zile de la primirea adresei instantei, sub sanctiunea decaderii, in procedura admniistrativa (adica inainte de fixarea termenului de judecata) prin posta/curier, e mail, depunere personala la registratura instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare pe noul cod Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Este obligatorie intampinarea pe noul cod de procedura civila in urmatoarea situatie: dosarul pentru care trebuie facuta intampinarea atarna in ... (vezi toată discuția)
Mi s-a cerut să depun răspuns la întâmpinare cu zece zile înainte de prima înfățișare dar l-am depus doar cu două-trei zile înainte. se poate să îmi fie refuzate probele propuse? N Sireteanu N Sireteanu Buna. Daca intr-un proces mi s-a cerut sa depun Raspuns la intampinare cu zece zile inainte de prima infatisare si acesta a fost depus doar cu doua-trei zile ... (vezi toată discuția)
Depunere raspuns la intampinare dupa modificare cerere cf. art. 204 alin.(1) c.p.civ. Alin Ursu Alin Ursu Buna, Am o nelamurire cu privire la prevederile art. 204 alin. (1) C.proc.civ. Acesta spune: \\"[i]Art. 204: Modificarea cererii de chemare în ... (vezi toată discuția)