avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Aș dori să-mi deschid un pfa /srl
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Aș dori să-mi deschid un pfa /srl

Bună ziua. Mi aș dori să-mi deschid un pfa /srl, eu fiind tehnician unghii. Ce mă sfătuiți? Unde sunt mai okay taxele ? Dacă am firma , asta înseamnă ca sunt și angajată ? Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 28 Octombrie 2024
Angajarea inseamna c.i.m. .. daca va deschideti SRL, va puteti angaja .. daca deveniti PFA nu.

Pentru PFA vi se cer documentele care atestă pregătirea profesională, la SRL nu.
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma comanviviana comanviviana vreau sa deschid un magazin mixt (imbracaminte ,incaltaminte,gablonturi ,lenjerii pat etc...)si nu stiu ce fel de firma sa fac PFA,SRL sau II?ce ma ... (vezi toată discuția)
Pfa meditatii calin andrei calin andrei Buna ziua, As dori sa deschid un PFA in domeniul meditatiilor. As dori sa ma ajutati cu: 1.Codul CAEN pentru aceasta activitate 2.Daca am nevoie de avize ... (vezi toată discuția)