avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca fica mea care este proprietara unui apartament, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca fica mea care este proprietara unui apartament, doreste ...

Daca fica mea care este proprietara unui apartament, doreste sa instituie un uzufruct viager in favoarea mea (a mamei), esre posibila instituirea acestui uzufruct viager la 4 ani dupa dobandirea acestui apartament?
Cel mai recent răspuns: roxana moldovan , utilizator 10:45, 29 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanz-cump. unde mama sa fie nud proprietar, iar eu sa fiu uzufructuar viager marian00 marian00 Mama doreste sa-mi cumpere un apartament, dar vrea sa se asigure ca nu cumva sa il vand fara acordul ei. Nelamurirea este daca poate sa cumpere apartamentul de ... (vezi toată discuția)
Care este dreptul meu julia_30 julia_30 Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce drepturi detin (in ce procentaj)asupra unui apartament cumparat prin contract de vanzare -cumparare impreuna cu mama mea. ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager 50 stela 50 stela va rog mult sa ma ajutati cu un sfat in privinta uzufructului viager,eu detin uzu viager al unui ap.propietar fiind fica mea,as dori sa aflu ce drepturi am eu ... (vezi toată discuția)