avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de inchiriere inregistrat de mine anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de inchiriere inregistrat de mine anul acesta la Anaf, ...

Contractul de inchiriere inregistrat de mine anul acesta la Anaf, nu a mai primit pe stampila si numar de inregistrare , este corect ?
La evidenta populatiei chiriasul a intampinat probleme din cauza asta, cand a aratat actele pt obtinere flotant.
Cel mai recent răspuns: borcea_Z17 , utilizator 12:37, 29 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dovada înregistrării la organul fiscal competent a contractului de închiriere, a modificărilor ulterioare sau a încetării acestuia este :

- copia cererii având înscrise numărul şi data înregistrării la organul fiscal -pentru cererile depuse direct la registratura organului fiscal competent;
- copia cererii, însoţită de confirmarea de primire semnată de reprezentantul organului fiscal competent - pentru cererile depuse prin poştă cu confirmare de primire;
- copia cererii, însoţită de mesajul electronic transmis de sistemul de tranzacţionare a informaţiilor - pentru cererile depuse prin mijloace electronice de transmitere la dista
Am inteles si va multumesc mult!
intradevar pe cererea de inregistarre a contractului de locatiune, am numar si data iregistrarii la organul fiscal deci aceasta este dovada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani ... Adrian8571 Adrian8571 Buna ziua. Sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani pentru un apartament din Bucuresti, insa nu am facut contract de vanzare-cumparare deoarece ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala mihaela_ghe mihaela_ghe Sunt persoana fizica, cu domiciul in buletin pe Tecuci dar locuiesc si lucrez in Galati, unde am viza de flotant. De unde trebuie sa ridic certificatul de ... (vezi toată discuția)
Indeplinirea procedurii prealabile potrivit legii nr. 554/2004 a contenciosului administrativ arhontele arhontele Art.12 din legea contenciosului precizeaza:\"Reclamantul va anexa la actiune copia actului administrativ pe care il ataca sau, dupa caz, raspunsul autoritatii ... (vezi toată discuția)