avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna..Azi am primit prin posta o amenda din Germania ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna..Azi am primit prin posta o amenda din Germania pt viteza. ...

Buna..Azi am primit prin posta o amenda din Germania pt viteza.
Ideea e ca eu nu am fost in Germania sí nici masina mea...poza din amenda e al unui barbat sí pare ca conduce un tir...eu am un golf...
Ce pot sa fac sa nu fiu trasa la raspundere?
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2024
Errika40, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:33, 30 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salut.
Contactați autoritatea emitentă din Germania și atașați dovezile care atestă ceea ce susțineți ( că autoturismul nu vă aparține și nu ați condus la acel moment acel autoturism).
Sa aveți grija ca în Germania va arestează dacă nu rezolvati.
Aveti grija sa nu fie și vreo țeapă.

București 2024
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cnadnr (rovinieta) - categorie vehicul gresita AndreiBalan AndreiBalan Buna ziua! Doar ce-am primit prin posta o amenda pentru lipsa rovinietei. 1. O aveam valabila exact pana in 04.11 (inclusiv,corect?), insa nu mi-a trecut ... (vezi toată discuția)
Cum e mai bine ? gibi gibi Prietena mea a primit acasa o "citatie" care ii cere sa declare cine a condus autoturismul ei pe raza judetului Ploiesti in ziua X (ea nu are carnet de ... (vezi toată discuția)
Amenda noua zeelanda Roger25 Roger25 Situatia e in felul urmator: Am fost in Noua Zeelanda in ianuarie 4 persoane, si abia luna asta am primit in posta o amenda de viteza, surprinsa pe o camera ... (vezi toată discuția)