avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatem succesiune pentru bunicii, un unchi este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatem succesiune pentru bunicii, un unchi este predecedat ...

Dezbatem succesiune pentru bunicii, un unchi este predecedat si unul postdecedat.
Ambii unchii decedati au dezbatut succesiunea..
Am depus actele la notar si ne-a programat sa venim toti mostenitorii si 2 martori..
Pentru care dintre unchi trebuie facut supliment la Certificatul de mostenitor prin aducerea bunurilor bunicilor la masa lor succesorala?
Cind se face suplimentul inainte de emiterea Certificatului de mostenitori pentru bunici sau dupa?
Daca eu platesc din banii mei sulta in numele socrului cu care vreau sa incei contract de cumparare, cum pot face asta la un teren care nu are cadastru si sunt probleme de suprapunere de cadastre, dci nu pot face cadastrul. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:58, 30 Octombrie 2024
Intrebati notarul la care ati depus actele pentru succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - certificat calitate de mostenitor, mandat-imputernicire Epuree Epuree Ziua ziua, Vream sa dezbatem succesinea pe ambi parinti, suntem 5 frati, din care: - un frate mort (predecedat) inaintea ambilor parinti ( la rindul lui ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren din succesiunea pe bunicii de pe tata care traieste, mama si sora traiesc si ele nuc23 nuc23 Cumparare teren din Succesiunea pe bunicii mei, tata, mama, sora traiesc Am imputernicire sa-l reprezint pe tata la dezbaterea succesiunii si partajul ... (vezi toată discuția)
Testament autentic Georgyana22 Georgyana22 Testament autentic Bună ziua!. Am un testament autentic lăsat de la bunica și bunicul meu făcut în anul 1996. Din păcate ei au decedat,având 2 copii ... (vezi toată discuția)