avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

propietate

Buna seara,
sint cetatean roman casatorit legal in strainatate, daca imi cumpar apartament in Romania pe numele meu, are aceleasi drepturi si sotia( nu este cetateanca romanca)?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 06:18, 9 Februarie 2010
Da.. si sotia, care nu e cetatean roman are drepturi asupra apartamentului cumparat de dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie intre romanca si albanez,ce drepturi are cetateanul albanez in anglia ContSters331198 ContSters331198 Buna ziua, Sunt cetateanca romanca si de curand o sa ma casatoresc cu un cetatean albanez. Eu acum sunt in Anglia, \\\\"lucrez\\\\" ca au pair. Peste cateva ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate unui strain casatorit cu cetatean roman dejan dejan Buna ziua. Sunt cetatean Macedonian casatorit cu cetateanca Romanca. Locuim in Romania timp de 6 ani. Am carte de rezidenta pentru membrii de familie ... (vezi toată discuția)
Divorț de cetățean arab (căsătorie încheiată la ambasada in maroc) nyusziful nyusziful Buna ziua, Cum se poate desface o căsătorie încheiată între o cetățeancă româncă și un cetățean arab, la ambasada in Maroc? Căsătoria nu a ... (vezi toată discuția)