avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ma puteți ajuta cu un model de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ma puteți ajuta cu un model de întimpinare pentru ...

Bună ziua ma puteți ajuta cu un model de întimpinare pentru pensie alimentara și program de vizită?Situația este în felul următor :Am trăit în concubinaj timp de 6 ani în acești ani și din relația de concubinaj au rezultat 2 fetite care acum au 3 ani jumate și 2 ani jumate lucrurile au luat-o razna di cauza alcoolului el a început sa se comporte urît atit cu mine cit și cu copii apoi au început scandaluri de față cu copii. El momentan este la al 3 - lea ordin de protecție si vreau să depun întimpinarea în ordonanță prezidențiala acum cit are ordinul de protecție. Menționez că locuiesc singura cu copii într-un apartament închiriat. Credeți că voi avea cistig de cauză în situația data? Cum credeți că pot proceda? Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
N_gianina@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 11:25, 30 Octombrie 2024
Model găsiți pe net.
Altfel, va poate redacta avocatul întâmpinarea dar nu cred ca o va face nimeni gratis.
Redactarea de întâmpinare se poate și fără a se plăti reprezentarea.

București 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Vă mulțumesc!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Model găsiți pe net.
Altfel, va poate redacta avocatul întâmpinarea dar nu cred ca o va face nimeni gratis.
Redactarea de întâmpinare se poate și fără a se plăti reprezentarea.

București 2024

A solicitat tatal copiilor program de vizita pe calea ordonantei presedintiale?
Dacă ordinul de protectie nu este emis și pentru minori atunci acesta o sa obțină un program de vizita cu copiii, chiar dacă nu o sa fie cel solicitat ci poate unul adaptat situației actuale
Contactati un avocat sa va formuleze întâmpinarea raportat strict la cele solicitate de tata pe calea ordonantei ci nu apărări cu caracter general asa cum sunt modele de pe internet.
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita minori Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am divortat de sotul meu din 2009 iar cei 2 copii minori pe care ii avem impreuna au ramas in grija mea . La divort fostul meu sot nu a cerut ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala acordare custodie ecwilhelm ecwilhelm Buna ziua. Ma aflu intr-un proces prin care fosta sotie a depus o cerere de obtinere a unui ordin de restrictie si o cerere de acordare custodie ... (vezi toată discuția)
Drept vizita copil minor rezultat dintr un concubinaj yoghy25 yoghy25 Buna ziua.Sunt tatăl unui copil de 3 ani provenit dintr un concubinaj.de un an de zile nu mai pot vedea copilul si as dori sa ma adresez instanțelor de ... (vezi toată discuția)