avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare vs D112 si SAGA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare vs D112 si SAGA

Buna ziua. As vrea sa stiu daca este adevarat urmatoarea situatie. Un angajat vine dintr-o detasare (care este platita toata de angajatorul sau nu angajatorul unde s-a dus sa lucreze), in data de 5 octombrie urmand apoi in aceleasi conditii sa plece intr-o alta detasare tot in octombrie pe 20. deci exista 2 perioade de detasare in luna oct. Va rog sa imi spuneti cum se genereaza acest lucru in D112 si Saga, avand in vedere ca repet detasarile acestea sunt platite de angajatorul unde este angajat salariatul. Multumesc

Alte discuții în legătură

Detasare nicoleta_blu nicoleta_blu Va rog sa-mi explicati ce trebuie sa fac pentru a detasa un angajat de pe o firma pe alta, pe aceeasi functie (cand si cum fac detasarea in revisal). Va ... (vezi toată discuția)
Detasare Perdy33 Perdy33 Buna ziua, In cazul detasarii se face si contract de prestari servicii intre cei doi angajatori? (vezi toată discuția)
Obligatii detasare angajator baza si angajator catre care salariatul este detasat Perdy33 Perdy33 Buna ziua, Am o echipa de 5 angajati detasati la un alt angajator. Obligatiile angajatorului baza s-au indeplinit (decizie detasare, operare Revisal ... (vezi toată discuția)