avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua,am primit o adresa o instintare de plata de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua,am primit o adresa o instintare de plata de la axfina ...

Buna ziua,am primit o adresa o instintare de plata de la axfina romania srl,referitoare la o datorie de 1688,ron ,provenit dintr-un contract cu vodafone,incheiat probabil acum vreo 10 ani,13 ani,nu m-ai detin contractul,nici nu stiu ce inseamna,ce contine, in mod concret,suma de 1688 roni,a trecut si mult timp,dovezi de plata,nu detin,ce as putea face?Mi-au dat termen de plata,sau intelegere amiabila esalonata telefonic.Salariul il incasez in banca,minim pe economie,si nici nu vreau sa ma trezesc ca imi blocheaza contul..Va rog dati-mi solutia legala ce ar fi de urmat.Nu am luat legatura cu ei,pana nu reusesc sa ma consult cu dvs.Chiar nu este foarte tarziu pentru recuperarea unei creante,atat de vechi,?????
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde daca instiintarea este facuta ca parte din executare sau e doar o instiintare amiabila. Pare ca se poate aplica prescriptia. Pentru asta trebuie actiune in instanta fie acum, fie cand incep executarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unei facturi telefonie mobila dancretu dancretu Din cauze personale nu am putut plati facura vodafone care consta in suma de pana in 200 ron ,in fine mi-a fost reziliat contractul si dupa 3 luni (azi) mi-a ... (vezi toată discuția)
Datorie catre companie telefonie mobila sorinel30 sorinel30 Buna la toti.Am nevoie si eu de un ajutor mare de tot.Undeva prin anul 2005-2006 am avut un abonament la telefonie mobila cred ca pe atunci se numea altfel, ... (vezi toată discuția)
recuperare debit de catre societate recuperari creante, prin executare silita LoreB LoreB Buna ziua, as dori sa imi oferiti parerea dumneavoastra intr-o problema de care nu reusesc sa scap. Tatal meu are un abonament o firma de telefonie cu o ... (vezi toată discuția)