avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce actiune se poate face?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce actiune se poate face?

Am castigat definitiv un proces pe clauze abuzive inceput in 2016. Judecatorul nu a determinat sumele platite de mine in plus. Hotararea a fost comunicata in ianuarie 2024. Ce fel de actiune se poate face ca sa imi iau banii platiti in plus de la banca? In acea actiune trebuie aflat si care este suma platita de mine in plus. Rog a se muta subiectul in forumul adecvat nu e executare silita!!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2024
VictorArditti, utilizator

Alte discuții în legătură

Am castigat definitiv un proces pe clauze abuzive inceput in ... VictorArditti VictorArditti Am castigat definitiv un proces pe clauze abuzive inceput in 2016. Judecatorul nu a determinat sumele platite de mine in plus. Hotararea a fost comunicata in ... (vezi toată discuția)
Executare silita dan.geotrade dan.geotrade in anul 2008 am contractat un credit cu garantie ipotecara pe care din 2014 nu l-am mai putut plati si am dat in judecata banca pentru clauze abuzive. in acest ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare mihaiciobanasu mihaiciobanasu Buna ziua. Am un proces cu banca. Din cererea initiala in care contestam clauzele abuzive din contract, capatul de cerere privind contestarea executarii ... (vezi toată discuția)