avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am castigat definitiv un proces pe clauze abuzive ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am castigat definitiv un proces pe clauze abuzive inceput in ...

Am castigat definitiv un proces pe clauze abuzive inceput in 2016. Judecatorul nu a determinat sumele platite de mine in plus. Hotararea a fost comunicata in ianuarie 2024. Ce fel de actiune se poate face ca sa imi iau banii platiti in plus de la banca? In acea actiune trebuie aflat si care este suma platita de mine in plus.
Bună ziua,

Din moment ce nu se mai poate face o cerere de completare a hotărârii, aceasta fiind comunicată din luna ianuarie 2024, calea legală este înregistrarea unei cereri de chemare în judecată întemeiată pe dispozițiile referitoare la „plata nedatorată”, în cadrul căreia să dovediți întinderea prejudiciului (fie o indicați, fie solicitați să fie administrate probe pentru a identifica în mod concret suma totală).

Este posibil să fi intervenit prescripția, deci să fiți atent și la această situație. Nu pot să vă spun exact care este situația, fără a fi citit hotărârea definitivă la care v-ați referit.

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce actiune se poate face? VictorArditti VictorArditti Am castigat definitiv un proces pe clauze abuzive inceput in 2016. Judecatorul nu a determinat sumele platite de mine in plus. Hotararea a fost comunicata in ... (vezi toată discuția)
Prescriptie drepturi banesti mada9luci mada9luci Buna ziua, Va rog sa imi precizati care este termneul de prescriptie a drepturilor banesti? Si care este baza legala. Banca de la care am luat credit mi a ... (vezi toată discuția)
Perimare sau prescripție într-un dosar aflat pe rolul instanței Hangiu Hangiu Intr\'un litigiu pe rol intre o persoana fizica si o societtate in care una din parti revendica un prejudiciu care ar fi avut loc in urma cu mai bine de trei ... (vezi toată discuția)