avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua ,am băgat și eu dosarul pentru trusoul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua ,am băgat și eu dosarul pentru trusoul de mamica ...

Bună ziua ,am băgat și eu dosarul pentru trusoul de mamica de 4 luni și cei de la primăria vadastrita miau zis ca cei de la Slatina nu știu nimic de bănuțul aceștia când se baga ,când ar trebui sa între bănuți?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 1 Noiembrie 2024
UPDATE: E oficial: Mamele cu venituri mici sau cele minore, printre altele, vor primi 2.000 de lei de la stat pentru nou-născuți
www.avocatnet.ro/articol_586...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie + indemnizatie Samer Samer Buna ziua, eu am domiciliul in targu jiu si sotia in slatina, a nascut pe data de 12.07 in Bucuresti momentan beneficiaza de postnatal pana in octombrie, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ady1789 ady1789 sal. am si eu o problema. am 1 copil nascut in ocrombrie 2010 si mam hotarat sa intru in post-natal in martie 2011. am facut actele, am primit cei 500 lei ... (vezi toată discuția)
Ma poate acuza de corupere de minori daca nu am facut sex?! drunk90 drunk90 Buna ziua,am o nelamurire care ma streseaza de cateva luni...acum 2 ani am intalnit o fata si mi-a placut de ea. Ea mi-a zis ca mam ei nu o lasa sa aiba ... (vezi toată discuția)