avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, În cazul în care dosarul indemnizatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, În cazul în care dosarul indemnizatie ICC conține ...

Bună ziua, În cazul în care dosarul indemnizatie ICC conține decizie suspendare pana la 1 an și 10 luni copil, insa mama după lege se încadrează la 1 an și 11luni și a prelungit suspendarea la locul de muncă cu 1 luna, pentru această a 23 a luna i se va plăti de la sine indemnizația sau ce trebuie sa facă în acest sens?
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2024
avocatnetforumuser, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 1 Noiembrie 2024
In Decizia de la AJPIS nu scrie perioada pentru care se acorda?
Inițial în Decizie e trecuta perioada pana la luna 22 inclusiv, dar aplicabilitatea noii legi a întrat în vigoare din septembrie 2023, motiv pentru care mama si-a prelungit și luna 23 cu suspendare la locul de muncă. AJPIS nu ar trebui sa adauge la dosar și acea decizie de 1 luna? Plătesc de la sine 23luni sau se iau după decizia inițială?

Cornel Vasile a scris:

In Decizia de la AJPIS nu scrie perioada pentru care se acorda?

AJPIS ar trebui sa emita o noua Decizie si cu cea de 23-a luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem 2 copii. eu am fost in concediu de crestere copil ... danielaana danielaana Buna ziua! Avem 2 copii. Eu am fost in concediu de crestere copil cu primul, dupa care am avut al doilea copil cand primul avea 1 an si 5 luni. Eu am luat ... (vezi toată discuția)
Suspendare plata indemnizatie crestere copil 1 luna cf oug111/2010 mlc28 mlc28 Buna ziua, As vrea sa stiu daca decizia pentru suspendarea platii indemnizatiei pentru ultima luna poate fi anulata in cazul in care celalat parinte nu a ... (vezi toată discuția)
Prelungire cic 2 ani cu noua lege - in luna tatalui hazzzard hazzzard Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat: am nascut pe 22 iulie 2015 si am optat pentru CIC de un an. Acum ne aflam inainte de terminarea celor 11 ... (vezi toată discuția)