avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot afla daca a facut cineva reclamatie/plangere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot afla daca a facut cineva reclamatie/plangere la politie ...

In urma unei discutii cu niste vecini am fost acuzat ca i-am reclamat la politie pt niste chestii. Cum as putea sa aflu daca cineva a facut plangere sau reclamatie in numele meu, pt ca eu nu am facut niciodata nimanui o reclamatie?
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2024
Radu Stefan B, utilizator

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa aflu cine m-a reclamat la politia comunitara? claudiarus claudiarus am primit o reclamatie la politia comunitara ca am dat foc la ceva. am dreptul sa aflu cine a facut reclamatia? politistul comunitar a zi ca nu poate sa ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu nousergius nousergius M-am dus la niste vecini sa reclam faptul ca ma deranjeaza cu muzica. Acestia mi-au deschis usa de la bloc (cu interfon) si usa de la apartament si am intrat ... (vezi toată discuția)
Folosirea datelor mele de altcineva ancadarius26 ancadarius26 Buna ziua.in urma cu o luna am primit niste hartii acasa precum am facut o reclamatie la un vecin.fiind sigura ca nu am facut asa ceva am mers la politie si am ... (vezi toată discuția)