avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot afla daca a facut cineva reclamatie/plangere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot afla daca a facut cineva reclamatie/plangere la politie ...

In urma unei discutii cu niste vecini am fost acuzat ca i-am reclamat la politie pt niste chestii. Cum as putea sa aflu daca cineva a facut plangere sau reclamatie in numele meu, pt ca eu nu am facut niciodata nimanui o reclamatie?
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2024
Radu Stefan B, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:54, 1 Noiembrie 2024
Faceti o adresa catre politie, cu buletinul dvs, si solicitati sa va comunice in ce dosare figurati ca reclamant /persoana vatamata /denuntator. Daca nu va descurcati , apelati la un avocat care sa va ajute in sensul de mai sus. Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie calomnioasa cris_deo cris_deo Buna ziua. Am fost chemat la politie de un politist de la proximitate pt ca mi s-a facut o reclamatie de catre o persoana care vrea neaparat si cu orice pret ... (vezi toată discuția)
Dosar penal cu probe audio telefon mobil tyras1980 tyras1980 Buna ziua, Stau intr-un bloc tip vila cu 6 apartamente. De 3 ani s-au repatriat vecinii din Spania si de atunci nu mai e liniste in comunitate. Au inceput sa ... (vezi toată discuția)
Denuntarea calomnioasa floring64 floring64 Vă rog să-mi spuneţi daca pot fi acuzat de denunţare calomnioasă în următoarele împrejurări: Împreună cu 2 prieteni am făcut o reclamaţie \"la ... (vezi toată discuția)