avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta perioada somaj!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta perioada somaj!

De unde se poate obtine o adeverinta din care sa reiasa ca in perioada 10.12.1997-31.03.199 am beneficiat de indemnizatie de somaj?
Am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensie.
Cel mai recent răspuns: STELA M. , utilizator 12:59, 1 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la AJOFM in raza caruia aveati domiciliul la acea vreme.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie somaj HARALAMPIE HARALAMPIE Buna ziua , Daca am 6 luni lucrare cu carte de munca si mai contribui , ca persoana fizica , inca 6 pot primi apoi ajutor de somaj? Daca da , cine-mi ... (vezi toată discuția)
Daca ma angajez cu jumatate de norma mai pot beneficia de plata somajului (fiind somer in plata)? maike maike Doresc sa ma angajez agent paza cu jumatate de norma va rog sa ma ajutati in legatura cu consultanta juridica daca mai pot beneficia de indemnizatia de somaj . (vezi toată discuția)
Acte cerute pt somaj! dorali dorali in cazul in care am extrasul de cont cu viramentele de la o societate unde am lucrat cu 7 ani in urma,imi mai trebuie o alta adeverinta din care sa reiasa ... (vezi toată discuția)