Buna ziua, sunt nascuta in iulie 1962 si legal, ar fi trebuit sa ies la pensie pentru limita de varsta in octombrie 2024. In august 2021 m-am pensionat anticipat partial cu o penalizare de 19.5%. Nici in octombrie si nici in noiembrie 2024 nu mi s-a actualizat automat valoarea pensiei prin eliminarea penalitatii. ( nu mai consider faptul ca am mai contribuit inca 15 luni dupa primirea deciziei din 2021 si practic am primit pensia la incetarea relatiilor de munca in noiembrie 2022) . E normal? Imi scapa mie ceva.. poate cu noua lege..? Multumesc frumos
CHKa
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Din presa am vazut ca nu sunteti singura in aceasta situatie , nici noii pensionari nu au primit deciziile - cu atat mai putin banii , iar acestia nu au nici un fel de venit - motivul fiind ( se pare ) ca softul Caselor de Pensii nu functioneaza corect . Nu ma indoiesc ca se lucreaza la corectia acestuia , dar sunt multi care asteapta . Oricum , veti primi , desigur , diferentele din urma , de la data cand ati indeplinit conditiile de trecere la limita de varsta . Sper ca ati depus adeverinta de la angajator cu veniturile obtinute in cele 15 luni .