avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Am constatat că pe tavanul din baie se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Am constatat că pe tavanul din baie se infiltrează ...

Bună ziua!
Am constatat că pe tavanul din baie se infiltrează apă. Am luat luat întâi legatura cu președinta asociației, dar mi -a zis că nu e treaba dumneaei Am discutat cu proprietarul, a venit, a văzut dar nu a remediat. In aceasta situație, din punct de vedere legal, care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dana MR , utilizator 18:09, 1 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asociatia are responsabilitatea sa aduca un instalator care sa se pronunte asupra cauzei infiltratiilor de apa.
Infiltratiile datorate unei fisuri pe coloana principala se remediaza prin grija asociatiei si costurile se impart la toti proprietarii, pe vericala.
Infiltratiile datorate fisurilor pe conducte interioare, sifoane de pardoseala, etc., ale apartamentelor se remediaza prin grija proprietarilor implicati care si platesc reparatia.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă coloană comună Fantasmagoric Fantasmagoric Bună ziua, În urmă cu ceva vreme am observat ca începe să se umezească tavanul de la baie. În tot acest timp, situaţia s-a agravat şi tencuiala ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere vana... cine plateste? cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina de sub mine se plange ca i se imbiba tavanul cu apa, de la scurgerea mea de la vana. Am fost la ea, am constatat problema. Am chemat ... (vezi toată discuția)
Inundarea vecinului de sub mine hpf2180 hpf2180 De 3 ani de zile ma confrunct cu o problema delicata,sunt acuzat de vecinul de sub mine cum ca il inund.La mine in casa in afara de apa imprastiata cu mopul de ... (vezi toată discuția)