avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... o persoana cu doua carnete de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

o persoana cu doua carnete de munca

Ce pot face in cazul in care am doua carnete de munca, din care unul este in orginal si completat pt perioada 2001 - 2006 si cel de-al doilea, in copie xerox, dar care cuprinde perioada 1994 - 1998. Precizez ca am adeverinte pt perioada 1994 - 1996; 1996 - 2001. Mi s-au eliberat aceste adeverinte pt ca al doilea carnet de munca (cel in copie xerox), nu se mai gaseste (nici la firma, nici la itm). Nu am stiut de existenta primului carnet pana anul acesta, cand am fost sa il ridic pe cel pe care il am in copie xerox. In adresa pe care am adresat-o la itm am trecut toate firmele la care am lucrat, ca sa fiu sigura ca mi se trece toata perioada cat am lucrat. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:42, 2 Noiembrie 2006
sa inteleg ca ai un singur carnet original, celalat fiind o copie. este destul de simplu. pe baza adeverintelor pe care le ai ti se vor face inregistrarile de rigoare in carnetul de munca original si gata.
ai avut cunostinta de primul carnet de munca?
cel in xerocopie?
Da. cel in xerocopie l-am ridicat personal in 1998, in original de la firma. Aveam nevoie de o xerocopie pt mine. Ulterior l-am predat la firma. firma spune ca l-am predat la itm. Oricum, de la itm mi s-a spus sa il declar piedut pe cel in xerocopie, la monitor.
pai aici e unpiculet de penal.
nimeni nu are voie sa detina doua carnete de munca. Cand tis-a intocmit al doilea carnet ai semnat o declaratie pe proprie raspundere ca nu mai ai un alt carnet de munca#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

State plata nepredate sl2005 sl2005 Buna ziua, as dori sa va intreb, ce se mai poate face in situatia in care in perioada 1996-2001 nu au fost predate statele de plata la ITM , iar in cartea de ... (vezi toată discuția)
Merita refacuta cartea de munca? Keyla Keyla Acum 3 saptamani am plecat de la firma unde am lucrat timp de 5 ani si m-am angajat in alta parte.Cu desfacrerea contractului de munca am mers la ITM unde mi ... (vezi toată discuția)
Carnet de munca pierdut de angajator alinutza32 alinutza32 Buna ziua Am un prieten care acum 2 luni a incetat activitatea la firma la care lucra. I s-a eliberat o copie dupa decizia de incetare a contractului, cu care ... (vezi toată discuția)