avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intrebarea e pentru o situatie pe care am intalnit-o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intrebarea e pentru o situatie pe care am intalnit-o la mine ...

Intrebarea e pentru o situatie pe care am intalnit-o la mine in comuna.
Masina de mare tonaj care intra pe drumul comunal ingust (actualmente asfaltat, ulita inainte, latime maxima de 6 m ). Agata fire de inalta tensiune, telefonie, internet...merg sa avertizez soferul ca e pericol sa rupa fire, ma trateaza cu dispret, imi raspunde ca masina lui este omologata si ca poate sa rupa ce vrea el , ca el trebuie sa-si continue drumul, ca e problema celor de la Electrica,a celor de la telefonie, internet, ei sunt reponsabili de inaltimea firelor de electricitate si daca se rup, se rup...Isi continua drumul , un fir de electricitete e rupt. Fiind un pic si nervoasa am avertizat ca sun la politie, dar fiind localnic si avand opozitie din partea parintilor mei nu am mai reclamat nimic. Fapta a trecut, dar tot am stat sa ma gandesc daca as fi avut vreo sansa sa ma ia cineva in seama daca reclamam, sau e cum a zis soferul ca el e omologat si circula pe unde vrea si rupe ce vrea el. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:53, 4 Noiembrie 2024
Dacă nu există restricții de tonaj, înălțime, etc., se poate circula. Restricțiile locale sunt în sarcina CL
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie drumuri publice sorink sorink Buna ziua, ma puteti ajuta cu o lege in care sa gasesc clasificarea drumurilor publice, care este masa maxim autorizata care poate circula pe fiecare tip de ... (vezi toată discuția)
Cedare către primărie teren care este drum de servitute. pot condiționa cedarea de executarea lucrărilor de canalizare și asfaltare? CeciliaW CeciliaW Buna ziua ! Am in proprietate un teren ( la strada - drum de servitute ) pe care doresc sa-l cedez primariei din localitate . Primaria mi-a spus ca daca cedez ... (vezi toată discuția)
Este ilegal să ridici cuiva ștergătorul de parbriz în semn de atenționare? alin p. alin p. Pe aleea de langa bloc e un trotuar ingust de putin peste un metru. Desi nu au nevoie, unii simt neaparat nevoia sa parcheze partial pe trotuar, nu langa ... (vezi toată discuția)