avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună seara va rog ajutor juridic. Am solicitat ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună seara va rog ajutor juridic. Am solicitat înscrierea a ...

Bună seara va rog ajutor juridic. Am solicitat înscrierea a doua certificate de moștenitor emise 2011 și 2014 însă OCPI respinge solicitarea. Ce pot face. Dețin cadastru și carte funciara pe terenurile din certificate
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 22:24, 1 Noiembrie 2024

Buzacoconcea a scris:

Bună seara va rog ajutor juridic. Am solicitat înscrierea a doua certificate de moștenitor emise 2011 și 2014 însă OCPI respinge solicitarea. Ce pot face. Dețin cadastru și carte funciara pe terenurile din certificate

Trebuie sa atasati tot textul incheierii de respingere sa vedem ce scrie. Din detaliile date absolut nicio opinie nu se poate formula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie si documentatie in domeniu carte funciara, cadastru Adriantot Adriantot Vom posta aici legislatia in domeniul Carte funciara, cadastru... Aici postam formulare, documentatie sau/si adrese, lincuri pe acesta tema. Incepem cu ... (vezi toată discuția)
Intabulare / carte funciara - imobilele mostenite trebuie intabulate? magda1612 magda1612 Buna seara,vin aici cu rugamintea de a ma elucida intr-o problema: tatal meu a mostenit de pe urma surorii sale doua terenuri (in intravilan si extravilan).Nu ... (vezi toată discuția)
Comunicare ocpi bucuresti bellefille bellefille Buna ziua. Un imobil proprietate personala cu nr cadastral 2001/x a fost inscris in cartea funciara cu nr.xxxxxxx.in anul 2011.Am depus documentatia pentru ... (vezi toată discuția)