avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbarea numelui obliga si schimbarea permisului de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbarea numelui obliga si schimbarea permisului de conducere?

Buna ziua,
Schimbarea numelui obliga si schimbarea permisului de conducere? As vrea sa stiu pentru ca la casatorie mi-am schimbat numele si parca nu as sta la cozile interminabile de la politie decat daca este neaparat nevoie.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2010
mihai15mai, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihai15mai , utilizator 12:00, 10 Februarie 2010
Asta nu e problema(pe toate figureaza aceeasi adresa) dar intrebam daca pot obtine schimbarea permisului in localitatea in care am viza de flotant? fara sa mai fiu nevoit sa ma duc in orasul in care am domiciliul.
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2010
mihai15mai, utilizator
Nu se poate. Permisul se elibereaza pe domiciliul permanent nu temporar.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
Presedintele, utilizator
Multumesc mult pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare carnet sofer in alta localitate decat cea de domiciliu vladzebu vladzebu Buna ziua , eu am domiciliul pe Bistrita dar locuiesc in Bucuresti . Pot sa fac schimbarea carnetului de sofer in Bucuresti .Carnetul meu este expirat . ... (vezi toată discuția)
preschimbare permis de conducere Viorica Manu Viorica Manu Buna ziua, La schimbarea adresei in cartea de identitate este obligatoriu sa-mi preschim si permisul de conducere. Ordonata 195 / 2002 spune ca acest ... (vezi toată discuția)
Permis neschimbat c_andreea c_andreea Buna ziua, Am o nelamurire. Daca conduc cu permisul neschimbat in urma casatoriei, acesta se poate retine sau se da doar amenda? Ar fi mai ok daca nu as ... (vezi toată discuția)