avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Suntem sora si frate iar mama ar dori sa-mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Suntem sora si frate iar mama ar dori sa-mi lase mostenire ...

Buna ziua,
Suntem sora si frate iar mama ar dori sa-mi lase mostenire apartamentul ei numai mie, deoarece fratelui meu nu-i mai pasa de ea si nu-l intereseaza ce nevoi are, ca este batrana si bolnava, o evita total,ii vorbeste urat etc... Cum s-ar putea realiza acest lucru?... Apartamentul este in intregime al mamei, la moartea tatalui noi am renuntat in favoarea ei. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:08, 2 Noiembrie 2024
Un contract de vânzare cumpărare cu clauza inttetinete.Prestati întreținerea,păstrați dovezi privind cheltuielile făcute chitanțe (alimente,medicamente,haine)..Este o varianta discutați cu un av pt a intelege ce variante exista..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru bani, isi vrea mama moarta... carmen silva carmen silva buna ziua, scriu pentru cazul unei prietene. sunt doi frati: frate si sora... Apartamentul in care locuieste mama lor, a fost cumparat de mama pe numele ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune rodidoina rodidoina Dupa moartea tatalui meu, am mostenit, impreuna cu fratele meu si mama mea apartamentul parintilor, in care locuim, eu cu sotul si fiul meu, impreuna cu mama. ... (vezi toată discuția)