avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! La 13 ani de când am achizitionat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! La 13 ani de când am achizitionat un teren moștenitorii ...

Bună ziua! La 13 ani de când am achizitionat un teren moștenitorii persoanei de la care am cumpărat terenul au vândut unei terte persoane cota din cele 2 drumurile de servitute .Eu impreuna cu alte familii avem cote parte din aceste drumuri de servitute.Alta problema ar fi ca terta persoana ca să ajung la terenul pe care îl are ar trebui sa treacă prin curtea mea.Intrebarle mele ar fi dacă nu cumva trebuia sa fim și noi de acord cu vânzarea cotei parte de către moștenitori și dacă persoana respectiva are drept de trecere prin curtea mea având în vedere ca este vorba de drum de servitute nu drum public.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:00, 2 Noiembrie 2024
Nu, nu trebuia.
Iar drum de servitute fix asta înseamnă: dreptul de folosi un teren pentru a ajunge la un alt teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces ansamblu rezidential alessyo49 alessyo49 Am cumparat un apartament+parcare intr-un ansablu rezidential la care accesul (auto si pietonal) se face printr-un drum privat (al constructorului ... (vezi toată discuția)
Eliberare autorizatie de constructie fara cale de acces catre un drum public MariusAnA MariusAnA Buna ziua ! Am o problema care am aflat-o de curand, legata de calea de acces catre o proprietate pe care se afla in prezent si o casa in constructie. In ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute - vanzare ilegala - cai de atac ?? un lot de ... MariusMB MariusMB Drum de servitute - vanzare ilegala - cai de atac ?? Un lot de teren a fost impartit in un lot ca si drum de servitute si 5 loturi de casa pe partea stanga eu ... (vezi toată discuția)