avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietar /coproprietar. Bună ziua. Detin un imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietar /coproprietar. Bună ziua. Detin un imobil ca bun comun în cotă de 1/1 cu ...

Bună ziua. Detin un imobil ca bun comun în cotă de 1/1 cu soțul meu. Imobilul a fost dobândit prin cumpărare iar întrebarea mea este dacă eu și sotul meu suntem dpdv juridic proprietari sau coproprietari. ( Doresc să obtin un certificat de clasificare în turism pentru imobilul respectiv și nu știu dacă soțul este considerat coproprietar, caz în care documentația este diferită)
Mulțumesc pentru un eventual răspuns!
Cel mai recent răspuns: dorianapartila , utilizator 10:42, 5 Noiembrie 2024
Buna ziua, daca imobilul este cumparat in timpul casatoriei si sunteti casatoriti sub regimul comuniunii de bunuri, atunci sunteti coproprietari.
Mulțumesc pentru clarificare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in comunitate de bunuri, cumparare imobil in cote participative diverse Lidia2012 Lidia2012 Buna ziua. Eu si sotul meu suntem casatoriti in regim de comunitate de bunuri. Acum dorim sa achizitionam un imobil cu banii MEI , nu comuni, proveniti dintr-o ... (vezi toată discuția)
Divort - partaj tinaa tinaa buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un raspuns am vandut o casa ,dobandita inaintea casatoriei , si am cumparat un alt imobil. sotul meu doreste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu o lămurire. am cumpărat ... AlexandruLuminare AlexandruLuminare Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu o lămurire. Am cumpărat împreună cu viitoarea soție un imobil în cota parte 50/50 fapt specificat și în ... (vezi toată discuția)