avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Am 37 ani de contributivitate, 5 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Am 37 ani de contributivitate, 5 ani facultate, 9 ...

Buna ziua!
Am 37 ani de contributivitate, 5 ani facultate, 9 luni armata, 4 ani si doua luni grupa a II- a, varsta 63 ani.
Pot iesi la pensie anticipat fara penalizare?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 09:43, 3 Noiembrie 2024
Daca cei 37 ani sunt , asa cum spuneti , contributivi , adica de munca efectiva , puteti iesi direct la pensie de limita de varsta ( deci , fara penalizare ) , cu aplicarea art 56 din Legea 360/2023 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare la 60 de ani fara penalizare din septembrie 2024 ANDREI SĂNDEL ANDREI SĂNDEL Dacă am lucrat 38 de ani, din care 7 ani în grupa a 2 a de muncă, și am vârsta de 60 de ani, pot ieși la pensie fără penalizare?. Vă mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata vidrag vidrag Am 62 ani si 6 luni, peste 37 ani de contributivitate, 5 ani facultate la zi, 9 luni armata. Pot iesi la pensie anticipat in octombrie, fara penalitate? Daca ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata buna ziua, am vârstă de 56 ani ( impliniti in august 2024) ... MargaretaC MargaretaC Buna ziua, Am vârstă de 56 ani ( impliniti in august 2024) și 32 ani vechime în muncă, fara ani de grupe sau conditii de munca. Cand pot sa ies la ... (vezi toată discuția)