avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Articol 1103 se poate invoca neacceptarea moștenirii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Articol 1103 se poate invoca neacceptarea moștenirii la termen ...

Articol 1103 se poate invoca neacceptarea moștenirii la termen ,și nici dovada acceptării tacite,după stabilirea cotelor și calității de către instanța nefinalizata succesiunea,prezentarea dovezilor tardiv ,succesiunea începută acum 4 ani nefinalizata
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:54, 3 Noiembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am impresia ca tot reveniți cu acest subiect.Cine sa invoce,ce calitate are în proces etcetc.?Daca pârâtul nu a invocat aceste apărări prin întâmpinare,eventual reconventionala nu se mai pot invoca,exista o procedura..Nu asa rezolvați ci mergând la un av pt o consultație, pe un forum o informație succinta nu poate sa primească un răspuns pertinent..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Succesiune in desfășurare mai pot depune o întâmpinare sau trebuie făcut separat (vezi toată discuția)
Raspunsul la obiect petre_marian petre_marian buna ziua .Daca la o cerere adresata instantei al carei obiect este succesiunea intr-o actiune in constatare,iar paratul in necunostinta de cauza formuleaza ... (vezi toată discuția)
Buna,va rog cu un sfat ,caut o soluție nu am invocat in întâmpinare ... Ovidio dumitru Ovidio dumitru Buna,va rog cu un sfat ,caut o soluție nu am invocat in întâmpinare actele de acceptare tacita efectuate arenda pământ 20 ani,plata impozite ,am depus ... (vezi toată discuția)