avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cu codul caen 6820 as putea sa închiriez persoanelor ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cu codul caen 6820 as putea sa închiriez persoanelor fizice cu ora pentru onomastici, majorate?

Buna ziua!
Daca am o firma cu codul caen 6820 as putea sa închiriez persoanelor fizice cu ora pentru onomastici, majorate. Ce autorizații as avea nevoie și dacă e mai bine sa organizez eu petrecerile sau să închiriez locația?

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:23, 4 Noiembrie 2024
În cazul în care doar închiriați, vă trebuie autorizație de la primărie.
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2024
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare alina240 alina240 Buna ziua, In calitate de persoana fizica detin un imobil pe care intentionez sa il inchiriez firmei mele( srl ), prin contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Pot sa inchiriez spatiu comercial ca si persoana fizica pentru petreceri? beasan beasan Buna ziua Rog ajutor intr-o problema Sunt persoana fizica si am un spatiu comercial pentru inchiriere. Cam de 4luni am renuntat la un client, care avea ... (vezi toată discuția)
Cod caen publicitate? florin89 florin89 Buna seara, Am si eu o intrebare: o firma are un magazin, iar deasupra magazinului are mult spatiu pe care se gandeste sa il foloseasca drept spatiu de ... (vezi toată discuția)