avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Locuiesc intr o curte comună cu doua ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Locuiesc intr o curte comună cu doua corpuri de ...

Bună seara.
Locuiesc intr o curte comună cu doua corpuri de clădire A si B
In corpul B ,unde locuiesc, suntem 4 locatari.
Pe casă scării, unul din locatari a construit o bucătărie,la propriu ,modificând peretele exterior al clădirii, prin montarea unui geam.
Blochează ieșirea spre curtea din spate.
Se face umezeala si miros in casa scării, ne având montată hotă. Aș vrea să știu dacă este legal ca in casa scării unui imobil să fie construită o bucătărie, care nu apare pe extrasul de carte funciară a imobilului și care ar fi organele competente să ia măsuri.
Mentionez că am achiziționat locuința recent.
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
MONICA ADRIANA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:37, 4 Noiembrie 2024
Buna ziua, daca amiabil nu rezolvati nimic puteti incepe cu o plangere la Plotia locala-disciplina in constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie aer conditionat Dragos66 Dragos66 Buna ziua, Am o problema și deoarece nu am găsit răspuns aici, am decis sa va întreb direct Descriere: in urma cu 2 săptămâni am montat un aer ... (vezi toată discuția)
Burlanul de la hota vecinului SilviaNe SilviaNe Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)
Hota vecinilor antovali antovali Cum as putea sa scap legal (nu imi plac scandalurile) de mirosul mancarii care vine de la o hota instalata la balcon etaj I (eu stau la etaj II) si din cauza ... (vezi toată discuția)