avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notare in cartea funciara In cazul unui avans dat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notare in cartea funciara In cazul unui avans dat pentru un apt. ...

Notare in cartea funciara

In cazul unui avans dat pentru un apt. care nu este finalizat (blocul abia incepe) este posibila notarea promisiunii (caci in baza avansului s-a facut promisiune) in cartea funciara? Se poate face CF fara ca apt. sa existe ?
Exista o alta metoda de protectie a avansului in acest sens?
in promisiune, promitentul vanzator se obliga sa nu vanda altei persoane, sa vanda promitentului cumparator apt in cauza pana la data de... etc..

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SANTIER , utilizator 07:59, 4 Noiembrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza neclara in antecontractul de vanzare-cumparare ... iMozzie iMozzie Salutare, urmeaza sa semnez un antecontract de vanzare-cumparare pentru achizitia unui apartament iar o clauza suna cam asa: \"In calitate de promitenti ... (vezi toată discuția)
Antecontract apartament in constructie TheKindred TheKindred Buna ziua, Am rezervat un apartament intr-un bloc aflat in constructie (momentan blocul este ridicat \"la rosu\", se va finaliza la vara) si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Imobil vandut de 2 ori, antecontract nerespectat Sebastian03 Sebastian03 Buna ziua, In anul 2018 am semnat un antecontract pentru o garsoniera intr-un bloc la care abia se incepuse constructia (Ilfov). Desi nu mi-a sunat bine, ... (vezi toată discuția)