avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intr un proces de succesiune început în 2020,după ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intr un proces de succesiune început în 2020,după stabilirea ...

Intr un proces de succesiune început în 2020,după stabilirea cotelor ,pârâtul nu a depus in întâmpinare și nici cerere reconvențională cu dovezile de dispoziție și acceptare tacita ,am înțeles că nu mai pot face nimic fiind prea tarziu,acceptare expresa nu exista nu am știut termenul de 25 zile sa depun aceste dovezi,daca ar mai fi vre o procedura legală multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:44, 4 Noiembrie 2024
Nu trebuia sa stiti de termen, ca vi l-a adus instanta la cunostinta. Nu putem sa dam sfaturi pe un dosar de 4 ani vechime fara sa vedem ce s-a intamplat in acesta. Nu imi e clar daca s-a stabilit ce mostenitori sunt, daca a fost data incheierea de admitere in principiu. Asta vreti sa contestati?
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai este nici o procedura...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articol 1103 se poate invoca neacceptarea moștenirii la termen ... George liviu George liviu Articol 1103 se poate invoca neacceptarea moștenirii la termen ,și nici dovada acceptării tacite,după stabilirea cotelor și calității de către ... (vezi toată discuția)
Buna ,daca s au stabilit cotele și calitatea de mostenitor ,se ... George liviu George liviu Buna ,daca s au stabilit cotele și calitatea de mostenitor ,se mai pot depune note scrise prin care sa arăt actele de dispoziție și acceptarea tacită ... (vezi toată discuția)
Procedura de depunere a întâmpinării de către pârâți: cine avea obligația de a sesiza depășirea termenului de depunere? adi8165 adi8165 Buna ziua Am un proces de granituire de doi ani jumate si am sesizat acum in dosar o Comunicare Adresa catre parati in care scrie astfel \"in termen de 25 ... (vezi toată discuția)