avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Mama a decedat in urma cu doua luni, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Mama a decedat in urma cu doua luni, ulteior am inceput ...

Buna ziua! Mama a decedat in urma cu doua luni, ulteior am inceput sa ne organizam si cu actele de mostenire. Suntem 4 mostenitori (3 frati si tata) eu si sora mea vrem sa renuntam la suma care ni se cuvine din pensia pilonul II, putem face asta? putem renunta la parte care ne cuvine, in favoare fratelui si tatalui?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:17, 4 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salut.
Renunțarea sau neacceptarea privește întreaga moștenire.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sau acceptați tot sau renunțați la tot,nu exista alternativa.Acceptati și apoi vedeți cum rezolvați amiabil partajul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de moștenitor Sofi96 Sofi96 Am o întrebare, legat de o moștenire. Este vorba despre un teren intravilan, o grădină, cumpărat de către părinți în timpul căsătoriei. ... (vezi toată discuția)
Casa - act vinzare cumparare sssilvia sssilvia Din 1995 , o casa cu act vinzare cumparare , cu mama jumatate si cu sora mamei jumatate , in prezent casa se vinde noi nu stim daca in acel act e trecut tata ... (vezi toată discuția)
Cine umreaza la succesiune in urmatorul caz. parinti decedati ... Dora1987 Dora1987 Cine umreaza la succesiune in urmatorul caz. Parinti decedati au un singur copil, mama decedata in 2019, tatal decedat in 2023. Daca singurul copil ... (vezi toată discuția)