avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act proprietate

In anul 1999 mama mea a cumparat un apartament iar la notariat la numarul strazii a trecut nr.14 in loc de numarul 4 va rog respectuos sa mi daca ma puteti ajuta cu informatiile referitoare la corectarea acestei greseli si care este procedura.Specific ca mama este plecata din tara din aceasta cauza am o procura notariala prin care o pot reprezenta si semna
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 07:40, 11 Februarie 2010
va duceti la notariat si aratati in ce consta greseala si solicitati corectarea ei
buna ziua!
mergeti la noatarul care a autentifcat actul, si ii solicitati sa indrepte eroarea materiala.
problema este mai profunda si anume ca uitandu ma in toate actele am observat ca aceeasi greseala este si in actele persoanei de la care a a cumparat apartamentul deci cam care ar fi procedura de urmat ca sa clarific aceasta situatie
sigur nu este vorba de o adresa de schimbare a numarului postal?
daca nu, mergeti la primul birou unde s-a autentificat actul si solicitati si acolo indreptarea erorii, si tot asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli in cartea funciara ContSters89081 ContSters89081 In 1999 am achizitionat doua proprietati aflate in acelasi imobil dar de la doi proprietari diferiti O proprietate (apartamentul) prin contract de schimb si ... (vezi toată discuția)
Cum se poate corecta adresa intr-un contract de vânzare cumpărare? Liventa Liventa Buna ,am cumpărat un apartament ,si adresa din contract este greșită,este practic pe o alta strada.O greșeală de urbanism de la primăria locala.Nu este ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala? Maxim Elena Camelia Maxim Elena Camelia In urma a 2 erori materiale strecurate intr-un contract de vanzare-cumparare, autentificat la Notariat in anul 1991, privind suprafata imobilului si modul de ... (vezi toată discuția)