avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am perioada determinata la contract 1 septembrie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am perioada determinata la contract 1 septembrie 2024 -20 ...

Daca am perioada determinata la contract 1 septembrie 2024 -20 iunie 2025 beneficiez de concediu de risc si de concediu post si prenatal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:11, 4 Noiembrie 2024
Pana in 20 iunie beneficiati de toate drepturile unui angajat .
In concediu prenatal cand ar trebui sa intrati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 ... Mailat ramona Mailat ramona Buna ziua ma numesc mailat ramona si sunt angajata din 05..2021 si sunt insarcinata in luna a 3 am mai lucrat din 9septembrie pana in 7 ianuarie pot intra in ... (vezi toată discuția)
M-am angajat la 1 ianuarie 2024. În iunie mi-am rupt piciorul ... Roxi Roxana Roxi Roxana Buna ziua! Am o întrebare... M-am angajat la 1 ianuarie 2024. În iunie mi-am rupt piciorul și am avut concediu medical fara plată ( nu am avut 6luni ... (vezi toată discuția)
Primesc indemnizatie de crestere a copilului si prenatal? saonioana saonioana Buna ziua. Sunt studenta la zi, anul 1 si am contrat de munca pe perioadat determinata incepand cu 26.06.2012 care se incheie la 04.05.2013. urmeaza sa nasc in ... (vezi toată discuția)