avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua. Cu o lună ăn urmă am fost implicat ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua. Cu o lună ăn urmă am fost implicat intr-un accident ...

Bună ziua.
Cu o lună ăn urmă am fost implicat intr-un accident auto (eu fiind partea păgubită) din care a rezultat avarierea autovehiculului proprietate personală. Asiguratorul la declarat daună totala economică și mi-a făcut o ofertă de despăgubire cu 30 la sută mai mică decât prețul unui autovehicul identic (km, motorizare, model, etc) pe care bineînțeles am refuzat-o. Am comunicat site-uri cu vehicule din piață, am propus sa cumpar un autovehicul identic, etc. și implacabil primesc răspuns „calculul s-a facut cu un program ....”. Din evaluarea primită se vede că programul permite corecții dar nu vor să le aplicate, Cu alte cuvinte și făra bani si fără mașină. Întrebarea este: cum fac să-i forțez să-și faca treaba corect. Cu siguranță mai sunt persoane în situația asta si le va folosi discuția.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cu stimă: Corin

Alte discuții în legătură

Valoarea vehiculului la data producerii accidentului conform normei 23/2014 emisa de asf andreea125 andreea125 Valoarea vehiculului la data producerii accidentului poate fi estimata in functie de media a 5 vehicule cu aceeasi caracteristici de pe un site de vanzari ... (vezi toată discuția)
Accident auto, dauna, masina scoasa la licitatie. AntonescuMihneaCristian AntonescuMihneaCristian Buna seara, pe scurt: Am avut accident (posesor de Mercedes Benz w124 200d) sunt pagubitul, am fost la constatare, ulterior la service, au facut devizul, ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident motocicleta kukac kukac Buna! Deschid acest subiect, deoarece nu am gasit raspunsul la intrebarea mea in subiectele anterioare, daca gresesc rog a ma indruma la subiectul ... (vezi toată discuția)