avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... M-am casatorit, dar mi-am pastrat numele de fata (nu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

M-am casatorit, dar mi-am pastrat numele de fata (nu mi-am schimbat ...

M-am casatorit, dar mi-am pastrat numele de fata (nu mi-am schimbat numele dupa sot). Trebuie sa-mi schimb CI si/sau pasaport? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Domnisoara Cucu , utilizator 14:46, 5 Noiembrie 2024
Inca odata multe multumiri. Da, pe cale administrativa si da, ma voi inarma cu rabdare (bucuresti, Sector 1)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Nu mai vreau sa iau numele viitorului sot idi_80 idi_80 Peste cateva zile urmeaza sa ma casatoresc. Am depus deja actele la Oficiul pentru casatorii, acolo am avut surpriza sa constat ca nu pot sa-mi pastrez numele ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume familie hopes hopes Buna ziua, m-am casatorit in martie 2005, ne intelegem super bine, avem un baietel de aproape 2 ani dar la casatorie am facut o prostie: mi-am pastrat numele ... (vezi toată discuția)