avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare: 2 intrebari 1.Cand se anunta angajatorul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare: 2 intrebari 1.Cand se anunta angajatorul asupra deciziei ...

Pensionare: 2 intrebari
1.Cand se anunta angajatorul asupra deciziei personale de a iesi la pensie de varsta?
2.Dupa depunerea dosarului de pensie, se mai poate lucra pana la venirea deciziei? Intreb pt.ca sunt 45 de zile pana se emite.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 6 Noiembrie 2024
Vorbiti despre pensionarea la limita de varsta ?
Da. Pensie pentru limita de varsta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. C.i.m. inceteaza la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare .. deci nu la comunicarea deciziei de pensionare.

2. Dupa pensionare, puteti lucra cu c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumulare pensie limita de varsta (65 ani ) cu salariul de la o institutie de stat hodor dana hodor dana Buna ziua. As dori sa stiu daca pot ramane sa lucrez la institutia de stat, mi-am depus dosarul pentru pensie limita de varsta (am facut 65 de ani) pana cand ... (vezi toată discuția)
Intre lichidare si decizia de pensionare, fara venituri? Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi In 15 februarie 2016, trebuie sa ies la pensie. Atunci institutia ma obliga ca sa-mi fac lichidarea si incepand cu data de 16 februarie sa nu mai vin la munca. ... (vezi toată discuția)
Pensia pentru limita de varsta lilianan lilianan Buna ziua, cand salariatul are decizia de incetare a pensiei pentru limita de varsta si vrea sa lucreze in continuare , se poate prelungi contractual prin ... (vezi toată discuția)