avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am și eu o întrebare cum as putea sparge ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am și eu o întrebare cum as putea sparge o donație ...

Bună ziua am și eu o întrebare cum as putea sparge o donație
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:37, 5 Noiembrie 2024
Cu ciocanul:))
Cine e donatorul? Dvs ce sunteți în raport cu el? Ce alte bunuri mai are donatorul în afara de ceea ce a donat? Ce rude are donatorul? Donatorul mai trăiește?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat pentru succesiune in cazul concubinajului mmtudor mmtudor Buna ziua, Va rog frumos, am nevoie de sfaturi Traiesc in concubinaj de 16 ani, nu avem copii, relatia este OK. Legalizarea relatiei am tot amanat-o din ... (vezi toată discuția)
Cand intervine rezerva succesorala Boogy33 Boogy33 Sunt copil infiat in totalitate. Mama adoptiva vrea sa vanda terenurile si partea din casa parintilor ei decedati. deci si terenurile si partea din casa sunt ... (vezi toată discuția)
Cedarea unui apartament obtinut prin mostenire unuia din copii Ojovan Gabriela Ojovan Gabriela Buna ziua! As dori sa ma ajutati in clarificarea unei probleme. Socrul meu a obtinut in urma succesiunii (la moartea parintilor sai) un apartament. El ... (vezi toată discuția)